Το μυστικό των ρούχων της ξεκινά με πολύ καινοτόμα, φιλικά προς το περιβάλλον stretch υφάσματα που αναπτύχθηκαν από την Chiara. Η συλλογή αποτελείται από φορέματα, παντελόνια, φούστες και σακάκια, όλα εύκολα περιποιημένα, κομμένα τέλεια, σε μια θήκη από οργάντζα. Η ιδανική ντουλάπα για ταξίδια.

Η Chiara Boni, αληθινή πρωτοπόρος, ανέπτυξε αυτή την έννοια στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Έχει δημιουργήσει μια γενιά γυναικών που την ακολουθούν, από τις διασημότητες σε τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι την κορυφαία επαγγελματία και τη γυναίκα της ψυχαγωγίας. Το La Petite Robe γεννήθηκε το 2007 και από τότε η συλλογή αυτή αποτελεί επιλογή στυλ σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Το 2009, χάρη στη συνεργασία με έναν νέο συνεργάτη, η Chiara Boni ξεκίνησε την επέκτασή της στις διεθνείς αγορές. Πωλείται σε όλη την Ευρώπη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το 2010 η συλλογή μπαίνει στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Σήμερα έχει παρουσία στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα υψηλών προδιαγραφών και στις καλύτερες μπουτίκ ε σε όλο τον κόσμο.

CHIARA BONI AUTUMN - WINTER

2024 - 2025

Σοφιστικέ αλλά και ατίθασο.

Η πιο αυθεντική βρετανική μόδα εμπνέει τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 της Chiara Boni La Petite Robe.

Τα σχέδια tartan και plaid κλέβουν την παράσταση, προσδίδοντας στην γκαρνταρόμπα έναν διαχρονικό και ζεστό αέρα. Παραδοσιακά μοτίβα ραπτικής, όπως το herringbone και το Prince of Wales, προσθέτουν έναν ανδρόγυνο χαρακτήρα, δημιουργώντας μια γοητευτική αντίθεση με τις γυναικείες σιλουέτες, οι οποίες συχνά έχουν λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το κιλτ.

Σε αρμονία με τη συνολική έμπνευση, η υπογραφή της μάρκας, το jersey, είναι επίσης τυπωμένη με μοτίβο που μιμείται τέλεια το φανέλα, ενώ το βελούδο εστιάζει στη σαγηνευτική κομψότητα. Η χρωματική παλέτα, εμπνευσμένη από μια βόλτα στην εξοχή της Βρετανίας, είναι πλούσια και σαγηνευτική: κυμαίνεται από χειμωνιάτικο λευκό, ροζ της λεβάντας, ροζ πέταλο και chartreuse, μέχρι έντονες αποχρώσεις του μπλε-μούρου, μαόνι, βρύα, τεαλ και αρκτικό μπλε.

Η προσφορά των φορεμάτων περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα στυλ, από μίνι φορέματα μέχρι μάξι φορέματα με κολακευτικές γραμμές.

Η συλλογή από separates εμπλουτίζεται όχι μόνο με απαλά κοστούμια, αλλά και με μπούστα, μακριά σακάκια και διάφορα παντελόνια σε διαφορετικές γραμμές.

Οι ρευστές βραδινές τουαλέτες ενισχύονται με πτυχώσεις, φτιαγμένες από μεταλλικά υφάσματα σε χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις. Οι παγιέτες και το Lurex προσθέτουν επιπλέον λάμψη στη συλλογή, ενώ τα μεγάλα λουλούδια που ανθίζουν στα φορέματα γιορτάζουν την ομορφιά των αψεγάδιαστων κήπων της Βρετανίας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Create Website © 2022 Mambretti Fashion Team. All Rights Reserved