Το Caractère κυκλοφόρησε από τον Όμιλο Miroglio στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με μια συλλογή εμπνευσμένη από γυναίκες που φορούν μόνο τα ρούχα που θέλουν να φορέσουν.

Σήμερα, όπως και τότε, η γυναίκα Caractère είναι διαχρονική, μια καθιερωμένη και εργαζόμενη γυναίκα που ξαναγράφει τους κανόνες της θηλυκότητας όπου η αισθησιακή δημιουργικότητα αντικατοπτρίζεται στη δική της εικόνα. Γραμμές, υφάσματα, υλικά και αναντικατάστατες λεπτομέρειες δίνουν στη γυναίκα Caractère μια διαχρονική ομορφιά.

Το «Caractère» ανήκε στον όμιλο Miroglio της Alba για περίπου τριάντα χρόνια, ενώ το 2021 αγοράστηκε από τον όμιλο Bucalo.

Η Carla Bruni ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στις καμπάνιες της Caractere.

Let’s find out some background… 

Caractère presents the new collection in a completely Italian context.

 The Lecce’s stone and the colors of Puglia, create an impeccable context to bring out the new garments. 

Where…
The cathedral of Lecce and its historic center have been the setting for this fantastic advertising campaign.  Among the shots you can see the Duomo, the bell tower, the main squares…  Location chosen to enhance the Italian preciousness. In the brand’s DNA there is the Made in Italy, and Caractère has decided to communicate it in this way.
Who…
Anna Dello Russo, influential international fashion icon, has been chosen as creative director of the campaign. From the choice of models to the choice of locations, Anna Dello Russo has been able to interpret the essence of the brand and the collection. Making it emerge through colorful shots, energetic and of the highest quality.
How…
All this was possible thanks to the chosen team! 5 amazing models, a wonderful communication agency, an experienced photographer and an exceptional stylist and creative director.

Caractère Autumn - Winter

2023 - 2024

STILE

Η κλασική κομψότητα συναντά το σύγχρονο στυλ σε μια εμβληματική κάψουλα από τη σειρά STILE. Ρούχα που αναμειγνύονται σε ολοένα καινούργιους συνδυασμούς, εκλεπτυσμένη απλότητα φορέματος για να ντύσετε τη θηλυκότητά σας με τάξη, σε διαχρονικά χρώματα και ρευστές σιλουέτες που προκύπτουν από την ισορροπία μεταξύ διατήρησης του παρελθόντος και έρευνας του νέου. Αν η μόδα περάσει, το STYLE είναι φτιαγμένο για να μένει.

S for

STYLE

Προσωπικό, σοφιστικέ, μοναδικό. Εμπνευσμένο από το #womendicaractēre: σύγχρονο, περίεργο, θηλυκό και εκλεπτυσμένο. Κατάλληλο για καθημερινές υποχρεώσεις, από συναντήσεις στο γραφείο μέχρι απεριτίφ με φίλους.

T for

TAILORED

Ρούχα φτιαγμένα για τη σύγχρονη γυναίκα, με αυστηρή προσοχή στη λεπτομέρεια. Από την επιλογή των υφασμάτων μέχρι το σχέδιο των σχημάτων, κάθε επιλογή στοχεύει στην τέλεια εφαρμογή.

I for

ITALIAN

Η αξία μιας παράδοσης υψηλής ποιότητας, που αναγνωρίζεται και θαυμάζεται σε όλο τον κόσμο. Η γεύση και η φινέτσα μιας μόδας που προέρχεται από μια έμφυτη αίσθηση ομορφιάς. Το STILE είναι καθαρά ιταλική αριστεία.

L for

LASTING

Ρούχα φτιαγμένα για τη σύγχρονη γυναίκα, με αυστηρή προσοχή στη λεπτομέρεια. Από την επιλογή των υφασμάτων μέχρι το σχέδιο των σχημάτων, κάθε επιλογή στοχεύει στην τέλεια εφαρμογή.

E for

ELEGANCE

Ένας συνδυασμός επιλογών και αξιών σε τέλεια ισορροπία. Η κομψότητα του STILE εκφράζεται σε ρευστά κοψίματα και απαλά χρώματα. Στην ανάκτηση της παράδοσης, επανερμηνευόμενη μέσα από τον φακό του σύγχρονου.

ALE_7529-scaled
ALE08828-scaled

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ο Caractēre παρουσιάζεται με μια νέα ταυτότητα. Μέσα από νέα εγκαίνια και ανανέωση των παλιών καταστημάτων της, παρουσιάζει το νέο της concept καταστήματος.

Το κατάστημα έχει μια εντελώς διαφορετική διάταξη: είναι minimal, φωτεινό, με εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία και σούπερ λειτουργικές ξύλινες κατασκευές. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνδυάζουν πολύ ψυχρά χρώματα πέτρας με τις πιο ζεστές αποχρώσεις του ξύλου. Η μπουτίκ έχει ξεκάθαρη και αναγνωρίσιμη ταυτότητα.

Lookbook Caractère Autumn - winter

2022 - 2023

Caractère Autumn - winter

2022 - 2023

APPLY FOR INTEREST

Create Website © 2022 Mambretti Fashion Team. All Rights Reserved