Το μυστικό των ρούχων της ξεκινά με πολύ καινοτόμα, φιλικά προς το περιβάλλον stretch υφάσματα που αναπτύχθηκαν από την Chiara. Η συλλογή αποτελείται από φορέματα, παντελόνια, φούστες και σακάκια, όλα εύκολα περιποιημένα, κομμένα τέλεια σε μια θήκη από οργάντζα. Η ιδανική ντουλάπα για ταξίδια.

Η Chiara Boni, αληθινή πρωτοπόρος, ανέπτυξε αυτή την έννοια στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Έχει δημιουργήσει μια γενιά γυναικών που την ακολουθούν, από τις διασημότητες σε τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι την κορυφαία επαγγελματία και τη γυναίκα της ψυχαγωγίας. Το La Petite Robe γεννήθηκε το 2007 και από τότε η συλλογή αυτή αποτελεί επιλογή στυλ σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Το 2009, χάρη στη συνεργασία με έναν νέο συνεργάτη, η Chiara Boni ξεκίνησε την επέκτασή της μέσω των διεθνών αγορών. Πωλείται σε όλη την Ευρώπη, Ηνωμένα Εμιράτα. Το 2010 εισήχθη η Συλλογή και έγινε πολύ καλά παραληφθεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Σήμερα έχει παρουσία στα καλύτερα πολυκαταστήματα υψηλών προδιαγραφών και στις καλύτερες μπουτίκ ειδικών σε όλο τον κόσμο.

CHIARA BONI SPRING-SUMMER

2022

Ο απροσδόκητος συνδυασμός ανάμεσα στον στυλιστικό σχεδιασμό της Chiara Boni και την εικονογραφική του ανάγνωση από τον Giovanni Gastel έχουν πετύχει πλήρως ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Ο κατακερματισμός της φωτογραφικής εικόνας σε αυτή την περίπτωση σχετίζεται άμεσα με τη γεωμετρική αποσύνθεση του στυλιστικού σχεδίου, τονίζοντας την ουσιαστικά. Έτσι το παιχνίδι των σχημάτων και των χρωμάτων των αεροπλάνων που υπογράφει η Chiara Boni ντύνει τα μοντέλα της επαναλαμβάνεται ατελείωτα, σαν να βρισκόμαστε μπροστά σε κάποιον μαγικό καθρέφτη, μέσα από την ικανότητα του άλλου οπτικού παιχνιδιού, αυτού της οπτικής φωτογραφίας του Gastel.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Create Website © 2022 Mambretti Fashion Team. All Rights Reserved