Το μυστικό των ρούχων της ξεκινά με πολύ καινοτόμα, φιλικά προς το περιβάλλον stretch υφάσματα που αναπτύχθηκαν από την Chiara. Η συλλογή αποτελείται από φορέματα, παντελόνια, φούστες και σακάκια, όλα εύκολα περιποιημένα, κομμένα τέλεια σε μια θήκη από οργάντζα. Η ιδανική ντουλάπα για ταξίδια.

Η Chiara Boni, αληθινή πρωτοπόρος, ανέπτυξε αυτή την έννοια στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Έχει δημιουργήσει μια γενιά γυναικών που την ακολουθούν, από τις διασημότητες σε τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι την κορυφαία επαγγελματία και τη γυναίκα της ψυχαγωγίας. Το La Petite Robe γεννήθηκε το 2007 και από τότε η συλλογή αυτή αποτελεί επιλογή στυλ σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Το 2009, χάρη στη συνεργασία με έναν νέο συνεργάτη, η Chiara Boni ξεκίνησε την επέκτασή της μέσω των διεθνών αγορών. Πωλείται σε όλη την Ευρώπη, Ηνωμένα Εμιράτα. Το 2010 εισήχθη η Συλλογή και έγινε πολύ καλά παραληφθεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Σήμερα έχει παρουσία στα καλύτερα πολυκαταστήματα υψηλών προδιαγραφών και στις καλύτερες μπουτίκ ειδικών σε όλο τον κόσμο.

CHIARA BONI BAGS

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Create Website © 2022 Mambretti Fashion Team. All Rights Reserved