Η Elena Mirò είναι ένα ιστορικό όνομα του Miroglio Group το οποίο ιδρύθηκε το 1985 για να προσφέρει μια θετική πρόταση σε επίπεδο στυλ και γούστου στις μεσογειακές και πιο γεμάτες γυναίκες. Με το πέρασμα του χρόνου εμβάθυνε στο αντικείμενό της, πετυχαίνοντας την εξειδίκευση των απαραίτητων ικανοτήτων που απαιτούνται για να ακολουθεί κάποιος τη μόδα, το στυλ και τις τάσεις και να τα προσαρμόζει σε μεγαλύτερα μεγέθη και όχι μόνο.

O οίκος εστίασε σε αυτές τις γυναίκες αναπτύσσοντας μία φιλοσοφία επικοινωνίας βασισμένη στη θετική προσέγγιση του θέματος αλλά και με έναν τόνο ελαφρώς ειρωνικό και αποτελεσματικό ταυτόχρονα. Από το 2005, η Elena Mirò αποτελεί το μοναδικό όνομα που δημιουργεί μεγάλα μεγέθη και δείχνει ρούχα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου (Milano Moda Donna fashion week).

Πλέον όλες οι συλλογές τις Elena Mirò δεν αφορούν μόνο μεσογειακές γυναίκες αφού ξεκινάνε από 42 νούμερο ιταλικό.

Elena Mirò AUTUMN - WINTER

2023 - 2024

Απόλυτη τάση της σεζόν στις πιο έντονες αποχρώσεις ever!

Αυτές οι εμφανίσεις θα σας κάνουν να νιώσετε σαν μια αληθινή ντίβα του κινηματογράφου, πρωταγωνιστής μιας ταινίας με έντονα χρώματα που μεταφέρει πολλή χαρά. Είτε είναι φόρεμα, είτε διπλό σακάκι είτε κοστούμι, το σημαντικό είναι ότι είναι μονόχρωμο!

Δυναμικός, ποπ, συναρπαστικός.

Οι νέες μονόχρωμες εμφανίσεις ανανεώνουν το power dressing.

BE KIND

Το να είμαστε ευγενικοί είναι στη φύση μας

Kαλλιεργουμε το μέλλον μας

Οι ίνες των υφασμάτων μας κατασκευάζονται αποκλειστικά με ανανεώσιμη ξυλεία από δάση όπου τα δέντρα καλλιεργούνται με ελεγχόμενο, βιώσιμο και υπεύθυνο τρόπο.

Έως και 50% λιγότερη κατανάλωση νερού.

Έως και 50% λιγότερες εκπομπές CO2.

100% βιοδιασπώμενες, οι ίνες που προέρχονται από τη φύση επιστρέφουν στη φύση

Ένα κυκλικό όραμα

Για να μειώσουμε τον όγκο των απορριμμάτων, επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε ανακυκλωμένο νάιλον από υπολειμματικές ίνες ή περιστρεφόμενα υπολείμματα για να διασφαλίσουμε ότι η πρώτη ύλη θα επαναχρησιμοποιηθεί αμέσως.

Ανακύκλωση μη ανανεώσιμων πρώτων υλών.

Μείωση όγκου απορριμμάτων.

Για αρκετά χρόνια αναρωτιόμασταν πώς να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις για να κάνουμε την Elena Mirò όλο και πιο βιώσιμη. Η απάντηση μας ήρθε ξεκινώντας από μια απλή έννοια: την ευγένεια. Μια λέξη γεμάτη νοήματα που αντιπροσωπεύει μόνο την αρχή του ταξιδιού μας προς πιο απαιτητικούς στόχους.

Elena Mirò Fall - winter

2022 - 2023

Elena Mirò Fall - winter
pre collection

2022 - 2023

Elena Mirò Fall - winter
main collection

2022 - 2023

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Create Website © 2022 Mambretti Fashion Team. All Rights Reserved