Η MIROGLIO ΑΠΟ ΤΗΝ ALBA ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΜΑΡΚΑ CARACTERE ΣΤΟΝ ΣΙΣΙΛΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ BUCALO

Η MIROGLIO ΑΠΟ ΤΗΝ ALBA ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΜΑΡΚΑ CARACTERE ΣΤΟΝ ΣΙΣΙΛΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ BUCALO

Μεταβίβαση υποκαταστήματος επιχείρησης προβλέπει τη μετάβαση στη νέα κυριότητα 64 εργαζομένων, με τη διατήρηση των υφιστάμενων εργασιακών και συμβατικών επιπέδων

Μια επίδειξη μόδας Caractère κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εκδήλωσης «Miroglio Styling and Fitting».

Η ιδιοκτησία της «Caractère», μιας μάρκας υψηλής τεχνολογίας που εδώ και τριάντα περίπου χρόνια αποτελεί μέρος της γκάμα των επωνυμιών γυναικείων ενδυμάτων του Grupo Miroglio της Alba, άλλαξε χέρια. Μια πραγματικότητα που με τα χρόνια έχει κερδίσει την τιμή μαρτυριών όπως η Carla Bruni, η Valeria Mazza, η Helena Christensen και η Eva Riccobono, φτάνοντας στους πελάτες της μέσω ενός δικτύου πωλήσεων που σήμερα συνδυάζει δώδεκα ιδιόκτητα καταστήματα με περίπου 200 καταστήματα σε όλη την Ιταλία.

Ως μέρος της εταιρικής αναδιοργάνωσης που προωθείται από τη διοίκηση της εταιρείας, η επωνυμία με επικεφαλής το τμήμα Miroglio Fashion έχει πλέον πωληθεί στην Baw Srl του Μιλάνου, θυγατρική του σιτσιλιάνικου ομίλου Bucalo, ήδη ιδιοκτήτρια εμπορικών σημάτων όπως η Maria Grazia Severi και η Plein Sud. και πρωταγωνιστής, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, της εξαγοράς και άρα της επανεκκίνησης της Facis, μιας άλλης ιστορικής μάρκας ρούχων του Πιεμόντε, στην προκειμένη περίπτωση για την ανδρική μόδα.

Με την πώληση, προβλεπόταν η μεταβίβαση υπό τη νέα ιδιοκτησία, έως την 1η Ιουλίου, των ιδιόκτητων καταστημάτων, μιας παραγωγικής δομής εντός του συγκροτήματος της εταιρείας στη via Santa Barbara στην Άλμπα και των εργαζομένων που απασχολούνται επί του παρόντος στον επιχειρηματικό κλάδο: 64 άτομα συμπεριλαμβανομένων πωλητών, σχεδιαστών μόδας, σχεδιαστών μοτίβων και τεχνικών υπαλλήλων.
Η συμφωνία προβλέπει τη διατήρηση των σημερινών επιπέδων απασχόλησης και των συμβατικών προνομίων που έχουν σήμερα οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα συνεχίσουν να εργάζονται στα υφιστάμενα γραφεία τους.