Η εταιρεία Valery ιδρύθηκε το 1978. Τα όνειρα, η έμπνευση και οι ικανότητες της οικογένειας Demichelis, έφθασαν μέσα σε μόλις 20 χρόνια την εταιρεία σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο στον κόσμο της μόδας και στον τομέα στον οποίο εξειδικεύεται, ώστε να καθίσταται ικανή να διανέμει τα δικές της δημιουργίες σε 40 χώρες.
Η επίσημη αναγνώριση δεν άργησε, καθώς το 1995 έλαβε από την Ευρωπαϊκή Ενωση την πιστοποίηση ότι ανήκει ανάμεσα στις 500 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ευρώπη ενώ είναι και η πρώτη ιταλική που λαμβάνει τέτοια αναγνώριση.

Οι σειρές lingerie και loungewear

Η Valery αποτελεί το κυρίαρχο όνομα στα εσώρουχα και τα loungewear: ελκυστική, νοσταλγική, ακαταμάχητη, δημιουργείται από δαντέλα Chantilly και άλλα πολύτιμα υφάσματα για ένα κοινό εξαιρετικά απαιτητικό. H Valery Prestige χαρακτηρίζεται από αρχιτεκτονικές και αυστηρά δομημένες γραμμές, με μία ρετρό διάθεση, ιδιαίτερο αισθησιασμό και φυσικά αύρα πολυτέλειας.

Οι σειρές μαγιό και beachwear

Η κολεξιόν Valery Prestige Beachwear έχει δημιουργηθεί για συγκεκριμένο κοινό, για τις γυναίκες που υποστηρίζουν της περίφημες cruise holidays και τιμούν τα εξωτικά μέρη κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Το 2009 η εταιρεία Valery αγόρασε το brand Raffaela Dangelo, ανεβαίνοντας πλέον σε άλλο επίπεδο όσον αφορά τη συγκεκριμένη κατηγορία ρούχων: μαγιό, εσώρουχα και ρούχα σπιτιού υμνούν με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητα, υπηρετούν την υψηλή ποιότητα και πρωτοτυπούν σχεδιαστικά, όπου και όπως χρειάζεται για να ικανοποιούν το γούστο κάθε τύπου γυναίκας. Οι συλλογές δημιουργούνται στην Ιταλία εξ΄ ολοκλήρου και διανέμονται σε εγχώριες και διεθνείς μπουτίκ. Το 2009 στο Παρίσι, η εταιρεία Valery κερδίζει το βραβείο «δημιουργός της χρονιάς 2009» στην κατηγορία της δημιουργίας εσωρούχων.

Valery SUMMER

2022

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Create Website © 2022 Mambretti Fashion Team. All Rights Reserved