Η εταιρεία Valery ιδρύθηκε το 1978. Τα όνειρα, η έμπνευση και οι ικανότητες της οικογένειας Demichelis, έφθασαν την εταιρεία μέσα σε μόλις 20 χρόνια σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο στον κόσμο της μόδας και στον τομέα στον οποίο εξειδικεύεται, ώστε να καθίσταται ικανή να διανέμει τις δικές της δημιουργίες σε 40 χώρες. Η επίσημη αναγνώριση δεν άργησε, καθώς το 1995 έλαβε από την Ευρωπαϊκή Ένωση την πιστοποίηση ότι ανήκει στις 500 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ευρώπη ενώ είναι και η πρώτη ιταλική εταιρεία που λαμβάνει τέτοια αναγνώριση.

Οι σειρές lingerie και loungewear

Η Valery αποτελεί το κυρίαρχο όνομα στα εσώρουχα και τα loungewear: ελκυστική, νοσταλγική, ακαταμάχητη, δημιουργείται από δαντέλα Chantilly και άλλα πολύτιμα υφάσματα για ένα κοινό εξαιρετικά απαιτητικό. H Valery Prestige χαρακτηρίζεται από αρχιτεκτονικές και αυστηρά δομημένες γραμμές, με μία ρετρό διάθεση, ιδιαίτερο αισθησιασμό και φυσική αύρα πολυτέλειας.

Οι σειρές μαγιό και beachwear

Η κολεξιόν Valery Prestige Beachwear έχει δημιουργηθεί για συγκεκριμένο κοινό, για τις γυναίκες που υποστηρίζουν τις περίφημες cruise holidays και τιμούν τα εξωτικά μέρη κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Οι συλλογές δημιουργούνται εξ΄ ολοκλήρου στην Ιταλία και διανέμονται σε εγχώριες και διεθνείς μπουτίκ. Το 2009 στο Παρίσι, η εταιρεία Valery κερδίζει το βραβείο «δημιουργός της χρονιάς 2009» στην κατηγορία της δημιουργίας εσωρούχων.

VALERY SPRING - SUMMER

2024

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Create Website © 2022 Mambretti Fashion Team. All Rights Reserved